23 мая 2017 г.

Хочу в ДК Scrap RELAX!

Всім привіт! Сьогодні я звертаюся до вас українською. А все тому, що, в першу чергу, пишу цього поста для молодого українського ЧБ "Скрап релакс". Тільки-но я побачила анонс про набір в дизайн- команду, одразу вирішила, що варто спробувати. 
Зараз я відчуваю в собі внутрішню готовність до такого кроку. В мене є ідеї, якими варто поділитися. Я люблю вигадувати та робити квіти, зокрема нещодавно в мене "народилися" орхідеї. Ви обов`язково побачите їх в одній з моїх робіт.
Трошки розповім про себе. Зі скрапбукингом я познайомилася близько 4 років тому. Він одразу цілковито захопив мою свідомість. Це кохання з першого погляду. Цілих 2 роки я намагалася розкусити цей фрукт на смак, розглянути його з усіх боків. А він виявився таким приємним, різноманітним і захоплюючим, що відтепер усі мої творчі думки спрямовані в його бік.             Останній рік  був найбільш плідним у моїй творчості. Я близько познайомилась з новими для мене стилями і почала працювати інтуїтивно. Я багато експерементую і зовсім не боюсь поєднувати непоєднуване.  Люблю працювати зі складними палітрами і  незвичними кольорами. Точно сказати, який зі стилів для мене найближчий, я не можу. Мені дуже подобається класичний американський стиль та еко. Та, мабуть, зараз найбільше мене захоплює фрістайл. Тут вже можна релаксувати: вирізати, фарбувати, строчити... Доречі, машинна строчка- моя слабкість. 
Зі скрап-об`єктів  більш за все я люблю сторінки та холсти. З їх допомогою можна практично оживити фотографію, підкреслити її настрій та колір. Окрім того, їх розмір дозволяє багато експерементувати. А це я люблю!)))
Я вважаю, що мій творчій шлях тільки-но розпочався. Адже тільки зараз я почала відчувати свободу і необмеженість своїх думок.  Скрапбукінг живе в моєму серці і я щаслива від цього. Сподіваюся, що краса, і справді, врятує мир.












14 комментариев:

  1. Я думаю, внутрішня готовність - це найбільша рушійна сила. Дякую за заявку і бажаю удачі!

    ОтветитьУдалить
  2. Вау! Работы потрясающие!!! Желаю удачи!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Спасибо, мне очень приятно! Надеюсь на удачу.

      Удалить
  3. Ира, очень приятно видеть землячку с такими замечательными работами! Удачи в наборе!

    ОтветитьУдалить
  4. Які круті сторіночки)))) бажаю успіху

    ОтветитьУдалить
  5. Дуже цікаво пишете) і ще цікавіше роздивлятися Ваші роботи;)

    ОтветитьУдалить